dissabte, 23 de febrer del 2008

Aligots Vs. U.E. Vic

A dia 23 de febrer s'ha donat el tret de sortida a una nova edició de la Copa Catalana de BTT-Orientació. L'escenari inicial ha estat la localitat de Calders, a la comarca del Bages i sobre un mapa a escala 1:15.000. Els Aligots hi han estat presents amb tres corredors, tots en la categoria sènior masculina, Albert Roca (Motobike Gili), Toni Roca i Carles Domingo (Pacalo - La Jabugüeña). El recorregut sènior constava d'un total de 20 punts de control distribuïts al llarg 18,3 km lineals i un desnivell de 620 metres.

La categoria ha deparat una gran lluita entre els orientadors d'Aligots i de la U.E. Vic, emportant-se els gironins la victòria individual i els osonencs, la victòria per equips. El guanyador ha estat Albert Roca (Motobike Gili), que ha donat una lliçó d'orientació en BTT guanyant amb un àmpli marge de 15 minuts i arribant a meta amb un sol pedal (l'altre l'ha deixat a la balissa 19). Darrera seu, 4 corredors separats per menys de 10 minuts, segon David Toll (UEV) i tercer Oscar Cases (UEV) han completat el podi, mentre que Carles Domingo (Pacalo - La Jabugüeña) ha entrat el cinqué i el tercer Aligot, Toni Roca, l'onzé.

La opinió d'en Carles: La cursa era una constant trencacames, un terreny bastant relliscós i uns camins molt i molt divertits. He comés dos únics errors, però bastant grans que m'han fet perdre uns quants minuts. Al arribar a meta pensava que la meva cursa no havia estat bona, però al veure el temps del podi he vist que estava a davant, i que si no hagués estat per els errors, hagués estat al podi.