dilluns, 4 de febrer del 2008

Que amunt que és Argimont!

Una setmana més, aprofitant la tercera prova de l'Open de La Selva de BTT, he sortit a acumular quilòmetres de competició de cara a les curses importants d'aquesta temporada. Avui però no he estat sol... ens hem acompanyat durant tota la cursa amb el meu inseparable Quim Roca, amb qui anàvem comentant la jugada i fent més amena l'arribada fins a meta.

Per aquesta ocasió, el REM ens havia preparat un circuit per el mateix terreny de sempre, amb el cim més alt de la cursa a l'ermita d'Argimont, però on aquesta vegada s'arribava per camins completament diferents a les altres. Un dura pujada per la vessant sud de la muntanya conduïa als bikers a enllaçar amb la trialera que es netejava cada any per la baixada d'Argimont, aquest cop tocava fer-la de pujada, i per baixar un corriol molt tècnic obert especialment per l'ocasió que seguia perpendicularment la pista de pujar els visitants a l'ermita.

Per seguir la tònica habitual del campionat, més de 500 aficionats a la BTT s'han acostat a la cursa del REM, finalitzant els dos corredors de Pacalo - La Jabugüeña en les posicions 45 i 46 de la categoria élit, seguim progressant.