dilluns, 11 de febrer del 2008

Un nou test

El passat diumenge 10 de febrer va disputar-se una nova prova de l'Open de BTT de la Selva a Bescanó, sobre un circuit preparat per Sport Ter amb un constant pujar i baixar sense descans que va servir com a últim test abans de la primera gran cursa de la temporada, la Copa Catalana de BTT a Banyoles.

Aquest cop, el ritme de cursa ja no va ser el d'anar a provar, juntament amb en Quim Roca vam imposar un ritme constant sense descans per veure com reaccionava el físic. Em vaig sentir amb força durant bona part de la cursa, tot i que el recorregut era exigent, però els últims 5 quilòmetres ja notava que el cos no reaccionava com al principi, combinat amb una caiguda a la darrera baixada em va fer perdre posicions i segons irrecuperables amb el poc més de 1000 metres que quedaven fins a meta. D'altra banda, en podem fer una valoració positiva, ja que encara que no hagi acumulat molts quilòmetres d'entrenament, la dificultat es va aguantar prou bé.

La cursa va ser guanyada per Oriol Morata (Impanasa), seguit d'Ismael Ventura (Ambisist) i Christian Collados (Freebike). En Quim va entrar en la posició 45 i jo en la 46 novament.