dissabte, 2 d’octubre del 2010

Estiu estiuet...

Després d'una primera part de temporada on s'hi concentraven dos dels principals objectius, la Jukolan Viesti i el raid Aventure Aveyronnaise, tocava una miqueta de relax, recuperació i poques curses que no venen bé de córrer quan el sol apreta. Tot i això, i com us podeu imaginar, no he descansat.

Unes vacances entre animals de la mateixa espècie ;)

El mes d'agost va servir per retornar a la competició després de les vacances, tornant també a la orientació a la popular de Santa Maria d'Oló, amb bones sensacions tornant al podi en el circuit C1 en 3era posició. L'endemà, va servir per sortir a la disputa de la clàssica de ciclisme Ripoll-Vallter 2000, arribant a meta amb un temps decent després d'aguantar amb el pilot fins a la població de Setcases, la meta que m'havia marcat.

Podi Popular Santa Maria d'Oló

Pujada a Vallter 2000

El mes de setembre ja ha estat més intens, comançant el dia de la Diada Nacional amb la II Makissada, el Repte amb BTT, una cursa amb un recorregut de 84 quilòmetres acabant en segona posició, l'endemà, retorn a la Copa Catalana d'Orientació a Vallfogona de Ripollés, una cursa bastant per oblidar, tot sigui dit, la setmana després, disputa del Raid Infernal Bisaura, final de la Copa Catalana de Raids d'Aventura i Campionat de Catalunya de Raids, amb un resultat molt bo del que si que hi haurà crònica a part i novament orientació a la popular Orienta't 2010 de Roda de Ter corrent tranquilament el circuit mig i ben acompanyat.

II Makissada, repte 84km en BTT

Copa Catalana-O Vallfogona, derrotes acceptades amb bon humor